Vacatures

Ben jij opzoek naar een baan of stage binnen een snel groeiend bedrijf? VanHelder® is een energieleverancier voor de zakelijke markt. Wij werken in een klein gespecialiseerd team, dat altijd opzoek is naar nieuwe talenten. Wil jij ons team komen versterken? Reageer dan op één van de onderstaande vacatures, of stuur een open sollicitatie.

Angular en api developer

Ontwikkel je graag in moderne frameworks en heb jij een kritische blik op designs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Commercieel medewerker

Kan je zelfs Mark Rutte overtuigen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als commercieel medewerker zet jij jouw overtuigingskracht, kennis en enthousiasme in voor het werven van zakelijke klanten.

Lees verder

Stagiair Duurzame Innovatie

Als stagiair duurzame innovaties ga je een onderzoek doen naar specifieke kansen voor VanHelder® en haar klanten op het gebied van de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC).

Lees verder

Data Science & Forecasting

Als datascientist zet jij jouw kennis en enthousiasme in om een model te maken zodat het energieverbruik van onze klanten perfect is te forecasten.

Lees verder

Stagiair finance

Cijfers crunchen zit in jouw genetische code en je wordt niet zenuwachtig van getallen met meer dan 6 cijfers! Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ingevuld!
Ingevuld!

Topper finance & control

Getallen en cijfers is jouw genetische code en je wordt niet zenuwachtig van getallen met meer dan 6 cijfers! Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ingevuld!
Ingevuld!

Sourcing en portfolio manager

Doorgronden hoe zaken werkelijk in elkaar zitten, puzzelen met getallen tot je de juiste uitkomst hebt gevonden zit in jouw genetische code en je wordt niet zenuwachtig van getallen met meer dan 6 cijfers en een beetje werkdruk! Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ingevuld!
Ingevuld!

Medewerker backoffice

Klinkt dit als een omschrijving voor jou? Eerste lijn telefonie, Facturen controleren en boeken, meterstanden verwerken, afhandeling disputen, debiteuren herinneren, klantvragen oplossen en zaken gewoon netjes op orde hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ingevuld!
Ingevuld!

Erkend leerbedrijf

VanHelder is een erkend leerbedrijf. Meer weten? Lees dan verder.

Lees verder

Neem gerust contact met ons op.

We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.