Waarom zakelijke energie opzeggen?

Veel zakelijke energieleveranciers hanteren een lange opzegtermijn (tot wel zes maanden voor de einddatum!). Niet iedereen is zich hiervan bewust of weet niet exact wanneer het energiecontract afloopt. Ons streven is dat ondernemers gedegen kennis hebben van hun energiezaken en de mogelijkheden in de markt.

Energiebedrijven van de "gevestigde orde" hanteren veelal hoge verlengingstarieven. Voor grootzakelijke gebruikers wordt bij niet vroegtijdig opzeggen het contract zelfs automatisch verlengd met een periode van een jaar. Dat vinden wij onduidelijk en onzinnig.

Neem zelf contact op

Wij geven u graag persoonlijk advies en kijken op welke manier uw zakelijke contract helder kan worden.

Wij bellen terug

VanHelder® bestaat uit een team van mensen met kennis van de markt. Laat uw telefoonnummer achter en word vrijblijvend teruggebeld voor advies. Wanneer het u uitkomt natuurlijk.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over opzeggen? Lees dan verder op ons blog.

Slaap checklist

Bent u een slaper? De volgende checklist wijst het uit. 1 of meer items van toepassing? Uw contract is "slapend" en dat kost geld. We kunnen u in 5 minuten uitleggen hoe we dit kunnen oplossen!

  • Ik weet niet wat de opzegtermijn is.
  • Ik ben contractvrij op dit moment.
  • Ik weet niet wanneer ik voor het laatst mijn energietarieven heb laten aanpassen aan de marktprijs.
  • Mijn contract is stilzwijgend verlengd tegen dezelfde tarieven als vorig jaar.
  • Ik ben op zoek naar eerlijke tarieven, contract of niet, ik wil dat iemand me gewoon uitlegt hoe het werkt.

Bereken wat u kan besparen

Binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte voor uw bedrijf.

Bereken

Gewaardeerd worden Direct persoonlijk contact, altijd bereikbaar.

VanHelder® heeft aandacht voor elke zakelijke klant. We weten uit ervaring dat dit geen vanzelfsprekendheid is. Kleinzakelijk, MKB en grootzakelijk, elke klant verdient dezelfde persoonlijke aandacht. U heeft daarom altijd direct contact met ons, we zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar en u kunt van ons altijd een concreet antwoord verwachten op uw vraag of opmerkingen. VanHelder® combineert kennis van de zakelijke energiemarkt met betrokkenheid voor uw specifieke bedrijfssituatie!

Meer over ons

Neem gerust contact met ons op.

We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.