Kleinzakelijke klanten

Aandacht voor u als zakelijke klant

VanHelder® is dé energieleverancier voor de zakelijke markt, zowel voor grootverbruikers, kleinverbruikers, MKB, VvE en ZZP. Wij begrijpen dat u als ondernemer alle aandacht nodig heeft voor uw dagelijkse activiteiten, waarbij u liever geen omkijken heeft naar uw zakelijke energie. VanHelder® levert u als kleinzakelijke klant daarom elektriciteit en gas, en biedt u inzicht en duidelijkheid over uw maandelijkse energieverbruik.

Als ondernemer let u extra goed op uw uitgaven, het bepaalt immers wat u elke maand onder de streep overhoudt. We merken echter dat bij veel ondernemers het energiecontract stilzwijgend wordt verlengd en ze niet precies op de hoogte zijn van de geldende tarieven in de markt. VanHelder® houdt u wakker, monitort de markt voor de beste prijs en biedt u de keuze tussen grijs en groen.

Variabel

  • Maandelijks opzegbaar
  • Prijs beweegt mee met de markt
  • Beste prijs
  • Goed geregeld
  • Wij monitoren de markt voor u
  • Groen / grijs

Wilt u meer weten?

Download de leaflet voor VanHelder® Variabel Kleinverbruik.

Energie en uw bedrijf

De zakelijke energiemarkt brengt bedrijven en aanbieders van energie bij elkaar. VanHelder® begrijpt als zakelijke energieleverancier maar al te goed dat u soms het overzicht kwijt bent in de veelheid aan producten, tarieven en aanbiedingen. U wilt focussen op de dagelijkse gang van zaken, zonder dat u na hoeft te denken over uw zakelijke energiecontract. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de zakelijke energiemarkt zorgen we er daarom voor dat onze basisproducten u als zakelijke klant gemak en eenvoud opleveren, uiteraard tegen het scherpste tarief!

VVE

Samen besparen

VanHelder® kan u faciliteren door de energie van uw VvE te verzorgen.

Bouwbedrijven

Aan de slag

Snel geregeld, direct aan de slag. Uw energiebehoefte flexibel op- en afschalen.

MKB

Midden- en kleinbedrijf

Energie maakt vaak (ongemerkt) een belangrijk deel uit van de totale bedrijfskosten. We geven u inzicht in uw verbruik en kosten.