Wat een glazenwasser voor je ramen doet, doen wij voor je energie.

De boel eens goed opfrissen. Wij poetsen die laag stof van je energiecontract en laten je zien hoe het slimmer, duurzamer én voordeliger kan. Zo kosten energiezaken niet langer energie, maar leveren ze dat op. Dat is de kracht van helder.

Kies uw product

VanHelder Vast®

Kies voor vast

VanHelder Dynamisch®

Ga voor dynamisch

VanHelder Klik®

Meer informatie

Wat u ook kiest, dit zijn de voordelen

Zakelijke energie

De kostprijs van energie zal blijven stijgen en wordt wezenlijk belang voor ieder bedrijf. Wij zijn er van overtuigd dat VanHelder de zakelijke klant het beste advies kan geven op het gebied van energie en verduurzaming. Wij willen klanten helpen met een eerlijk en helder advies, zijn onafhankelijk en vinden het leuk om de gevestigde orde uit te dagen. Daarbij realiseren we ons goed dat elk bedrijf uniek is en om een aparte zakelijke energie oplossing vraagt. Van zzp'ers met een energieverbruik tot grote ondernemingen met meerdere aansluitingen, VanHelder® biedt heldere energieproducten voor alle klein- en grootverbruikers binnen de zakelijke energiemarkt.

Laadpaal laten plaatsen?

VanHelder® kan je verder helpen met aanschaffen van een laadpaal.

Lees verder

Waarom zakelijke energie vergelijken?

Afhankelijk van uw energieverbruik kan het vergelijken van uw zakelijke energie u honderden en, voor de grootverbruikers onder u, mogelijk wel duizenden euro's op jaarbasis opleveren. Zeker wanneer uw tarieven al een aantal jaar niet meer aangepast zijn kan het vergelijken van uw energietarieven een fikse besparing opleveren. Naast uw zoektocht naar scherpere tarieven kunnen andere factoren als een uitstekende service, communicatie en grootte van de energieleverancier ook interessant zijn om in de vergelijking van zakelijke energie mee te nemen.

Zakelijke energie vergelijken met VanHelder®

Wanneer u als kleinzakelijke klant uw energieverbruik aan ons doorgeeft dan kunnen we u op basis van een eerlijke vergelijking u direct een aanbod doen om over te stappen. Wilt u graag klant worden van ons dan hoeft u alleen uw akkoord te geven op onze voorwaarden, wij informeren u over de resterende looptijd van uw huidige contract en handelen alles af met uw huidige energieleverancier. Bent u een grootverbruiker en wilt u graag uw zakelijke energieverbruik vergelijken dan maken we voor u altijd een offerte op maat. Onze adviseurs nemen graag de tijd om u een heldere toelichting te geven op de inhoud van deze offerte, zodat u altijd een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wilt u overstappen naar VanHelder® dan begeleiden we u volledig in het overstapproces.

Elektriciteit

Zakelijke elektriciteit

VanHelder biedt u zakelijke elektriciteit als basisproduct. Scherpe tarieven en transparante communicatie zorgen voor eenvoud en gemak.

Gas

Zakelijk gas

Zakelijk gas afnemen via VanHelder betekent zorgeloos ondernemen. Het kost u ook bijna niets, we kopen uw gas rechtstreeks voor u in, snel en efficiënt.

Groen

Helder over groen

Groene energie zonder extra kosten, dat kan met VanHelder. Onze waterkracht certificaten zorgen ervoor dat uw energie altijd vergroend wordt, wel zo'n fijn idee.

Zakelijke energieproducten

Zakelijke energie vraagt om maatwerk. VanHelder® biedt daarom basisproducten voor de levering van elektriciteit en gas die volledig afgestemd worden op uw zakelijke energie behoefte. Heeft u helder inzicht in uw energieverbruik dan kunt u bij ons uw energie tegen een vaste, scherpe prijs voor een gewenste periode vastzetten. Afhankelijk van de ontwikkelingen op de zakelijke energiemarkt en wisselende energiebehoefte van uw onderneming kunt u onze energieproducten ook met een variabele looptijd afnemen tegen een variabel tarief. We denken graag met u mee welke oplossing voor u het beste is!

Kosten zakelijke energie

De tarieven op de zakelijke energiemarkt zijn het afgelopen jaar enorm gedaald. Voor u daarom een perfect moment om de kosten van uw zakelijke energie eens goed te bekijken, de kans is groot dat u nu flink op deze energiekosten kunt besparen. VanHelder® geeft een concreet overzicht van uw huidige energieverbruik, op basis waarvan we u een helder inzicht geven in de zakelijke energiekosten die u kan verwachten wanneer u uw zakelijke energie via VanHelder® laat lopen.

Bereken wat u kan besparen

Binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte voor uw bedrijf.

Bereken

Zakelijke energie direct van de bron

VanHelder® is een 100% Nederlands energiebedrijf met een eigen leveranciersvergunning. Dit betekent dat we uw zakelijke energie rechtstreeks voor u inkopen en aan u leveren, zonder tussenkomst van andere partijen of tussenpersonen. U kunt dan ook altijd direct contact met ons opnemen voor vragen over uw aansluiting of factuur, we zijn altijd bereikbaar. Samen met onze brede kennis van de zakelijke energiemarkt biedt VanHelder® u als zakelijke klant de eersteklas service die u verdient. Transparant, persoonlijk en direct.

Flexibel klant worden Beweeg mee met de markt

Voor klanten die vrijheid wensen in verbruik, looptijd en tarief bieden we een flexibel product. U bent vrij om op te zeggen zonder boetes of kosten en betaalt wat u verbruikt. Uw prijs beweegt mee met de marktprijs en kan indien gewenst altijd zonder kosten omgezet worden naar een vaste prijs.

Modelcontract VanHelder®

Met het VanHelder modelcontract krijg je variabele leveringstarieven voor onbepaalde tijd. Dit betekent dat de variabele leveringstarieven twee keer per jaar wijzigen (of vaker: in uitzonderlijke, onvoorziene marktomstandigheden). De tarieven wijzigen twee keer per jaar op 1 januari en 1 juli. Een modelcontract is een standaardcontract dat elke energieleverancier in Nederland moet aanbieden. Zo vergelijk je eenvoudig de tarieven per energieleverancier. Het contract is per maand opzegbaar.

Voor wie

Een modelcontract is voor klanten die geen vast contract willen voor een langere looptijd of niet een variabele prijs willen met maandelijks wijzigende prijzen. Het nadeel is dat je met dit contract niet meebeweegt met de markt en niet profiteert van tussentijdse daling in de markt. Het contract is voor klanten die de zekerheid willen van de prijs gedurende de periode van een half jaar.

De Branchevereniging Energie Nederland ontwikkelde het Modelcontract energie op verzoek van de Autoriteit Consument en Markt (voorheen Nederlandse Mededingingsautoriteit, NMa). Download hier het modelcontract en stuur dit ingevuld en ondertekend retour naar vraag@vanhelder.nl.

Neem gerust contact met ons op.

We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.