Energie en uw bedrijf

De zakelijke energiemarkt brengt bedrijven en aanbieders van energie bij elkaar. VanHelder® begrijpt als zakelijke energieleverancier maar al te goed dat u soms het overzicht kwijt bent in de veelheid aan producten, tarieven en aanbiedingen. U wilt focussen op de dagelijkse gang van zaken, zonder dat u na hoeft te denken over uw zakelijke energiecontract. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de zakelijke energiemarkt zorgen we er daarom voor dat onze basisproducten u als zakelijke klant gemak en eenvoud opleveren, uiteraard tegen het scherpste tarief!

VVE

Samen besparen

Bouwbedrijven

Aan de slag

MKB

Midden- en kleinbedrijf

MKB en energie

Zakelijke klanten in het MKB

Het verwarmen van een winkel, het laten draaien van noodzakelijke koelingssystemen om producten op temperatuur te houden, het zijn voorbeelden waar u als ondernemer in het MKB dagelijks mee te maken heeft. Net als bij u bezorgen deze zaken veel MKB'ers een hoge maandelijkse energienota. Bij VanHelder® merken we dat veel ondernemers hun energiecontract elk jaar stilzwijgend laten verlengen waardoor ze jarenlang dezelfde tarieven blijven betalen, omdat ze het te druk hebben of niet de tijd nemen daar wat aan te doen. VanHelder® neemt graag die moeite voor u om u inzicht en duidelijkheid te geven in uw energieverbruik en de mogelijkheden die er zijn om te besparen op uw energielasten.

Besparen op energie in het MKB

Besparen op energie als ondernemer in het MKB, nu meer dan ooit. Door de gunstige ontwikkelingen in de energiemarkt van de laatste jaren zijn de tarieven voor zakelijke klanten momenteel erg gunstig. VanHelder® koopt daarnaast ook rechtstreeks uw elektriciteit en gas in waardoor we geen extra kosten aan u door hoeven te berekenen. U krijgt daarom bij VanHelder® altijd een duidelijk overzicht van uw energieverbruik en een eerlijke en heldere vergelijking ten opzichte van uw huidige tarieven. Bereken wat u maandelijks kan besparen of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bereken wat u kan besparen

Binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte voor uw bedrijf.

Bereken

Energie voor bouwbedrijven en projectontwikkelaars

Wachten op een aansluiting voor gas en elektriciteit duurt vaak veel te lang, Vanhelder® wil dit veranderen.

Heeft u als ondernemer in de bouw snel een elektriciteitsaansluiting nodig? Wij regelen dat direct voor u. Wij zetten uw aanvraag binnen 4 uur door naar de netbeheerder, waarna de netbeheerder uw verzoek met hoge prioriteit oppakt. Zo voorkomen we dat uw project vertraging oploopt.

Wilt u meer weten? Download de leaflet voor bouwbedrijven.

Download

Zakelijke energie voor uw VvE

Als beheerder van een VvE bent u elke dag druk bezig om de leefomstandigheden van uw bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. VanHelder® kan u hierin nog verder faciliteren door de energie van uw VvE te verzorgen. Verlichting van een parkeergarage of de verwarming van een centrale hal, het gaat om aansluitingen die wellicht niet helder op uw netvlies staan, maar uw VvE wel elke maand energie en geld kosten.

Of heeft uw VvE één centrale aansluiting heeft van waaruit alle bewoners hun energierekening betalen? Afhankelijk van het aantal woningen kunnen de energiekosten een flinke post zijn op de jaarrekening van uw VvE. U kunt als beheerder een goede beurt maken wanneer u met de scherpe tarieven van onze basisproducten voor energie en gas ook de maandelijkse bijdragen van uw bewoners naar beneden kan bijstellen.

VvE energie via VanHelder®

We begrijpen bij VanHelder® goed dat elke VvE weer anders is opgebouwd en dus ook een andere energiebehoefte heeft. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, we zullen u dan ook altijd voorzien van de juiste energie oplossing voor uw VvE. Bent u als beheerder goed op de hoogte van het huidige energieverbruik binnen uw VvE dan geven we u graag inzicht wat het u oplevert wanneer de energie binnen uw VvE door VanHelder® laat leveren. De kans is groot dat we een forse besparing op uw maandelijkse energienota kunnen realiseren.

Heldere energie voor uw VvE. Naast scherpe tarieven zorgen we ook dat onze producten voor elektriciteit en gas helder aan u uitgelegd worden. Transparante tarieven en een duidelijke communicatie met u als klant zorgen ervoor dat u eenvoud en gemak ervaart wanneer u de energie voor uw VvE bij ons afneemt. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de zakelijke energiemarkt kunnen we u optimaal adviseren over welke producten voor u het meeste geschikt zijn. Een energiecontract voor langere periode met een vast tarief, of een flexibele contract met variabele looptijd en tarieven, we denken graag met u mee. Heldere communicatie betekent bij VanHelder® ook dat we ten alle tijde bereikbaar zijn voor u als klant en u altijd direct contact krijgt met een specialist binnen ons team wanneer u ons belt, wel zo vertrouwd!

Wilt u meer weten? Download de leaflet voor VvE.

Download