Slimme meter installeren

Meer inzicht in uw energieverbruik

De traditionele gasmeter en elektriciteit meter is grotendeels vervangen door een slimme meter. Omdat het verbruik op afstand is uit te lezen biedt dit de mogelijkheid om uw voorschotbedrag beter af te stemmen op uw verbruik en heeft u als klant altijd inzicht in uw verbruik en bijbehorende kosten in "Mijn Inzicht".

Daarnaast is het vanaf 1 juli 2021 met een conventionele "domme" meter niet meer mogelijk om onderscheid te maken tussen piek en dalverbruik. Wilt u weten of dit impact heeft op uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanvragen

De netbeheerder is verantwoordelijk voor de plaatsing van de slimme meters. Kies voor een prioriteitsplaatsing zodat u zo snel mogelijk kan profiteren van de voordelen. U betaalt de netbeheerder hiervoor een eenmalige vergoeding voor de complete meetinrichting (elektriciteits- en gasmeter). Na aanvraag wordt de meter binnen drie maanden geplaatst, tenzij dit om technische redenen niet mogelijk is. Kies hieronder uw netbeheerder en u wordt doorgelinkt naar de juiste aanvraagpagina.

Heeft u al een slimme meter?

Dan heeft u als klant vanaf vandaag altijd inzicht in de gemeten maandverbruiken.

Bereken wat u kan besparen

Binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte voor uw bedrijf.

Bereken

Uw aansluiting verlichten

Nooit teveel betalen voor uw aansluiting.

Elke energie aansluiting heeft een bepaalde maximale capaciteit, hoe hoger dit is, hoe meer u aan uw netbeheerder betaalt. In veel gevallen heeft u niet zelf gekozen voor deze maximale capaciteit en is dit hoger dan u nodig heeft.
Bespaar direct door uw aansluiting af te stemmen op uw verbruik. Wij helpen u graag verder in uw keuze.

Neem gerust contact met ons op.

We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.