Je gaat het pas zien als je het doorhebt

Hoe de hazen lopen. Hoe een dubbeltje kan rollen. Hoe de energiemarkt écht in elkaar steekt. Met onze heldere inzichten ben jij in staat kansen te benutten voor jouw bedrijf en zakelijk voordeel te halen uit duurzame keuzes. Kennis is macht, zeggen ze. Die geven wij je terug.

Zakelijke energiemarkt

De zakelijke energiemarkt brengt bedrijven en aanbieders van energie bij elkaar. VanHelder® begrijpt als zakelijke energieleverancier maar al te goed dat u soms het overzicht kwijt bent in de veelheid aan producten, tarieven en aanbiedingen. U wilt focussen op de dagelijkse gang van zaken, zonder dat u na hoeft te denken over uw zakelijke energiecontract. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de zakelijke energiemarkt zorgen we er daarom voor dat onze basisproducten u als zakelijke klant gemak en eenvoud opleveren, uiteraard tegen het scherpste tarief!

De zakelijke energiemarkt voor uw bedrijf

VanHelder® levert zakelijke energie aan klein- en grootzakelijke klanten. Bent u een zzp'er met kantoor aan huis, een winkelier met meerdere aansluitingen of beheerder van een groot kantorenpand? VanHelder® geeft elke zakelijke klant dezelfde aandacht, of u nou veel of weinig energie afneemt. Door samen met u helder inzicht te krijgen in uw benodigde energieverbruik kunnen we u een passende oplossing bieden waarmee u maandelijks flink kunt besparen op uw energielasten. Naast de voordelige tarieven profiteert u ook van onze uitstekende service en kennis van uw specifieke bedrijfssituatie, op elk moment dat u ons nodig heeft.

Volg de beursprijzen

De markt verandert continu, bekijk de actuele beursprijzen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bekijk de actuele prijzen

Grootzakelijk

Voor grootverbruikers

Energie kan een grote kostenpost zijn binnen uw bedrijf. Ons team heeft een ruime ervaring binnen de zakelijke energiemarkt en begrijpt wat er speelt voor u als grootzakelijke klant.

Kleinzakelijk

Aandacht voor u als zakelijke klant

Als zakelijke klant wilt u serieus geholpen worden en wilt u uw energie helder en duidelijk geregeld hebben. Wij geven elke klant dezelfde aandacht, of u nu veel of weinig energie afneemt.

Energie en uw bedrijf

Uw branche in beeld

Elke branche vraagt om een specifieke invulling van de energiebehoefte. Bekijk hoe wij ondersteuning kunnen bieden voor onder andere VvE's, bouwbedrijven en MKB-ers.

Waarom zakelijke energie vergelijken?

Afhankelijk van uw energieverbruik kan het vergelijken van uw zakelijke energie u honderden en, voor de grootverbruikers onder u, mogelijk wel duizenden euro's op jaarbasis opleveren. Zeker wanneer uw tarieven al een aantal jaar niet meer aangepast zijn kan het vergelijken van uw energietarieven een fikse besparing opleveren. Naast uw zoektocht naar scherpere tarieven kunnen andere factoren als een uitstekende service, communicatie en grootte van de energieleverancier ook interessant zijn om in de vergelijking van zakelijke energie mee te nemen.

Zakelijke energie vergelijken met VanHelder®

Wanneer u als kleinzakelijke klant uw energieverbruik aan ons doorgeeft dan kunnen we u op basis van een eerlijke vergelijking u direct een aanbod doen om over te stappen. Wilt u graag klant worden van ons dan hoeft u alleen uw akkoord te geven op onze voorwaarden, wij informeren u over de resterende looptijd van uw huidige contract en handelen alles af met uw huidige energieleverancier. Bent u een grootverbruiker en wilt u graag uw zakelijke energieverbruik vergelijken dan maken we voor u altijd een offerte op maat. Onze adviseurs nemen graag de tijd om u een heldere toelichting te geven op de inhoud van deze offerte, zodat u altijd een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wilt u overstappen naar VanHelder® dan begeleiden we u volledig in het overstapproces.

Goed om te weten

Hoeveel zakelijke energie verbruikt u?

Wanneer u als ondernemer of bedrijf al een tijd bij dezelfde energieleverancier zit dan kan het geen kwaad om eens uw zakelijke energie te vergelijken. Door regelmatig de tarieven en voorwaarden van uw huidige zakelijke energiecontract te vergelijken met andere leveranciers in de markt zorgt ervoor dat u zeker weet dat u scherp uw energie inkoopt. Tegelijkertijd houdt het de zakelijke energiemarkt scherp omdat ondernemers en bedrijven altijd op zoek zijn naar de beste voorwaarden. We zijn er dan ook trots op dat VanHelder® regelmatig als beste leverancier naar voren komt wanneer zakelijke energie wordt vergeleken, iets waar we de afgelopen jaren hard voor hebben gewerkt!

Check uw verbruik

Bereken wat u kan besparen

Binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte voor uw bedrijf.

Bereken

Gewaardeerd worden Direct persoonlijk contact, altijd bereikbaar.

VanHelder® heeft aandacht voor elke zakelijke klant. We weten uit ervaring dat dit geen vanzelfsprekendheid is. Kleinzakelijk, MKB en grootzakelijk, elke klant verdient dezelfde persoonlijke aandacht. U heeft daarom altijd direct contact met ons, we zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar en u kunt van ons altijd een concreet antwoord verwachten op uw vraag of opmerkingen. VanHelder® combineert kennis van de zakelijke energiemarkt met betrokkenheid voor uw specifieke bedrijfssituatie!

Meer over ons

Neem gerust contact met ons op.

We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.