Home > De energiemarkt > Begrippen > Bouwaansluiting

Bouwaansluiting

Bent u een bouwbedrijf en gaat u een nieuw bouwproject starten waarvoor u elektriciteit nodig heeft? Vraagt dan een zgn. bouwaansluiting aan.

Als u een bouwaansluiting aanvraagt, moet u weten wat de capaciteit van de bouwaansluiting moet zijn (3*35A, 3*80A of grootverbruik >3*80A). Uw installateur kan u adviseren als u zelf niet weet hoe zwaar de bouwaansluiting moet worden. Een bouwaansluiting vraagt u aan via MijnAansluiting. Vul het aanvraagformulier in en kies voor ‘bouw’ onder ‘specificeer uw keuze’.

Nadat u de aanvraag heeft ingediend ontvangt u een EAN-code. Indien u deze heeft neem dan direct contact op met VanHelder® via: Contact voor bouwbedrijven. Met deze EAN-code gaan wij aan de slag en maken een flexibel contract op. Duurt de bouw onverhoopt langer of korter dan gepland? Geen zorgen, de leveringsovereenkomst is 100% flexibel. De flexibiliteit bestaat uit een variabele marktprijs (APX) + opslag en een variabele looptijd. Na afloop van het project kunt u de bouwaansluiting makkelijk stopzetten door ons te mailen.

Bereken wat u kan besparen

Binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte voor uw bedrijf.

Bereken

Neem gerust contact met ons op.

We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Direct contact opnemen