`

Wat een glazenwasser voor je ramen doet, doen wij voor je energie.

De boel eens goed opfrissen. Wij poetsen die laag stof van je energiecontract en laten je zien hoe het slimmer, duurzamer én voordeliger kan. Zo kosten energiezaken niet langer energie, maar leveren ze dat op. Dat is de kracht van helder.

Zakelijke energie van VanHelder®

Zakelijke energie kan een belangrijke kostenpost zijn voor uw bedrijf of onderneming. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de zakelijke energiemarkt begrijpt VanHelder® als de beste uw behoefte aan heldere energieproducten en inzicht in uw energiekosten. Daarbij realiseren we ons goed dat elk bedrijf uniek is en om een aparte zakelijke energie oplossing vraagt. Van zzp'ers met een energieverbruik tot grote ondernemingen met meerdere aansluitingen, VanHelder® biedt heldere energieproducten voor alle klein- en grootverbruikers binnen de zakelijke energiemarkt.

Direct klant worden

Neem de eerste stap

Elektriciteit

Zakelijke elektriciteit

VanHelder biedt u zakelijke elektriciteit als basisproduct. Scherpe tarieven en transparante communicatie zorgen voor eenvoud en gemak.

Gas

Zakelijk gas

Zakelijk gas afnemen via VanHelder betekent zorgeloos ondernemen. Het kost u ook bijna niets, we kopen uw gas rechtstreeks voor u in, snel en efficiënt.

Groen

Helder over groen

Groene energie zonder extra kosten, dat kan met VanHelder. Onze waterkracht certificaten zorgen ervoor dat uw energie altijd vergroend wordt, wel zo'n fijn idee.

Laadpaal laten plaatsen?

VanHelder® kan je verder helpen met aanschaffen van een laadpaal.

Lees verder

Waarom zakelijke energie vergelijken?

Afhankelijk van uw energieverbruik kan het vergelijken van uw zakelijke energie u honderden en, voor de grootverbruikers onder u, mogelijk wel duizenden euro's op jaarbasis opleveren. Zeker wanneer uw tarieven al een aantal jaar niet meer aangepast zijn kan het vergelijken van uw energietarieven een fikse besparing opleveren. Naast uw zoektocht naar scherpere tarieven kunnen andere factoren als een uitstekende service, communicatie en grootte van de energieleverancier ook interessant zijn om in de vergelijking van zakelijke energie mee te nemen.

Zakelijke energie vergelijken met VanHelder®

Wanneer u als kleinzakelijke klant uw energieverbruik aan ons doorgeeft dan kunnen we u op basis van een eerlijke vergelijking u direct een aanbod doen om over te stappen. Wilt u graag klant worden van ons dan hoeft u alleen uw akkoord te geven op onze voorwaarden, wij informeren u over de resterende looptijd van uw huidige contract en handelen alles af met uw huidige energieleverancier. Bent u een grootverbruiker en wilt u graag uw zakelijke energieverbruik vergelijken dan maken we voor u altijd een offerte op maat. Onze adviseurs nemen graag de tijd om u een heldere toelichting te geven op de inhoud van deze offerte, zodat u altijd een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wilt u overstappen naar VanHelder® dan begeleiden we u volledig in het overstapproces.

Zakelijke energieproducten

Zakelijke energie vraagt om maatwerk. VanHelder® biedt daarom basisproducten voor de levering van elektriciteit en gas die volledig afgestemd worden op uw zakelijke energie behoefte. Heeft u helder inzicht in uw energieverbruik dan kunt u bij ons uw energie tegen een vaste, scherpe prijs voor een gewenste periode vastzetten. Afhankelijk van de ontwikkelingen op de zakelijke energiemarkt en wisselende energiebehoefte van uw onderneming kunt u onze energieproducten ook met een variabele looptijd afnemen tegen een variabel tarief. We denken graag met u mee welke oplossing voor u het beste is!

Kosten zakelijke energie

De tarieven op de zakelijke energiemarkt zijn het afgelopen jaar enorm gedaald. Voor u daarom een perfect moment om de kosten van uw zakelijke energie eens goed te bekijken, de kans is groot dat u nu flink op deze energiekosten kunt besparen. VanHelder® geeft een concreet overzicht van uw huidige energieverbruik, op basis waarvan we u een helder inzicht geven in de zakelijke energiekosten die u kan verwachten wanneer u uw zakelijke energie via VanHelder® laat lopen.

Bereken uw maandbedrag

Binnen 1 minuut een heldere kostenopbouw voor uw bedrijf.

Bereken

Zakelijke energie direct van de bron

VanHelder® is een 100% Nederlands energiebedrijf met een eigen leveranciersvergunning. Dit betekent dat we uw zakelijke energie rechtstreeks voor u inkopen en aan u leveren, zonder tussenkomst van andere partijen of tussenpersonen. U kunt dan ook altijd direct contact met ons opnemen voor vragen over uw aansluiting of factuur, we zijn altijd bereikbaar. Samen met onze brede kennis van de zakelijke energiemarkt biedt VanHelder® u als zakelijke klant de eersteklas service die u verdient. Transparant, persoonlijk en direct.

Flexibel klant worden Beweeg mee met de markt

Voor klanten die vrijheid wensen in verbruik, looptijd en tarief bieden we een flexibel product. U bent vrij om op te zeggen zonder boetes of kosten en betaalt wat u verbruikt. Uw prijs beweegt mee met de marktprijs en kan indien gewenst altijd zonder kosten omgezet worden naar een vaste prijs.

Neem gerust contact met ons op.

We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.